Redactie

Redigeren is meer dan alleen taalfouten verbeteren. Als je mij jouw tekst laat redigeren, zorg ik ervoor dat de tekst lekker loopt, dat uit de verf komt wat je wil zeggen én dat de tekst perfect bij jou en jouw lezer past.

SL

Waar ik voor je naar kijk:

Bij de tekst tref je soms vragen van me aan, vaak geef ik je tips. Niet met de rode pen, wel met het zachte potlood. Niet ‘Je doet erg veel verkeerd!’, wel concrete tips en informatie waar je direct mee aan de slag kunt.

‘Simone is een aangename verrassing. Ze maakt teksten lopend en foutloos, ze werkt snel en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ze is vriendelijk, motiverend en glashelder in haar communicatie. Kortom: Simone is een professionele redactrice, met wie je graag samenwerkt.

Karel Demoet

Karel Demoet

auteur van Tranen van Job

Wat ik van jou vraag:

Ben je klaar voor de perfecte tekst? Je tekst laten redigeren kan al vanaf € 19,70 excl. btw per 1000 woorden. Je ontvangt van mij uitgebreide feedback in Word én alle informatie die je nodig hebt om Word optimaal voor je te laten werken. Ook kijk ik in een tweede ronde je aanpassingen voor je na, zodat ook de aller, aller-, allerlaatste puntjes op de i staan.

Samen de mogelijkheden bespreken? Ik spreek je graag!

‘De eerste mail die ik van Simone kreeg voelde meteen als een verademing. Het lukte Simone op de een of andere manier heel scherp te zijn in details, en tegelijkertijd een goed oog te hebben voor de rode draad in het verhaal. Ik merk dat ik tijdens het schrijven nu pas begin te snappen hoe het dan wel moet in plaats van hoe het niet moet. Simone heeft me een nieuwe basis meegegeven waar ik nu op voort kan bouwen. Simone heeft het plezier in schrijven weer bij me teruggebracht en daar ben ik erg dankbaar voor!’

Hadewijch Zwart

Je hebt mijn hoofd echt weer helemaal aangezet. Ik ben er heel erg blij mee. Je geeft me heel goede handvatten om het manuscript te verbeteren en je feedback voelt over de hele linie spot-on. Door de feedback zie ik nu wel oplosrichtingen waar ik die eerst niet zag, dat is echt heel erg fijn! Ook ben ik heel blij met je aanwijzingen hoe ik korter en bondiger kan formuleren. Ik heb al best een hoop kunnen schrappen, vooral op zins- en woordniveau. Bedankt voor die tip, ik denk echt dat ik daardoor beter ben (en in de toekomst kan) gaan schrijven!’

Marlies Everstein

auteur van Laat me vergeten

Ik wil je heel hartelijk danken voor al jouw geboden hulp rondom de eindredactie en alles daaromheen. Ik besef dat ik het onwijs heb getroffen met jou, waarbij ik je voor allerlei andere zaken om hulp kon vragen. Mocht ik je ooit kunnen tippen aan iemand, ga ik dat zeker doen. Hopelijk mag jij met vele mooie verhalen aan de slag, iedere schrijver gun ik een vleugje Simone Lier. Jouw oog voor detail is echt heel wat waard!

Marlijn Meeuwis-op ’t Hoog

auteur van Voor altijd en langer - (over)leven na het verlies van je kindje

Simone Lier

Wil je weten wat ik voor jouw verhaal kan doen?

Scroll naar boven